Спорт

Названо гонорар, який Ломаченко отримає за бій із Лопесом

У суботу український боксер Василь Ломаченко проведе об’єднавчий чемпіонський поєдинок проти американця Теофімо Лопеса, передає 1NEWS з посиланням на видання “Чемпіон”.

За цей бій Василь заробить 3,25 мільйони доларів. Але це без сплати податків та комісій тренеру, менеджеру та промоутеру, а скільки українець отримає “на руки”.

“Мінімум 10 відсотків гонорару Ломаченко сплачує своєму менеджеру американцю з литовськими корнями Егісу Клімасу (він також є менеджером Олександра Усика і співпрацював із Олександром Гвоздиком). Ще приблизно 20 відсотків Василь сплатить комісію своїй промоутерській компанії Top Rank. Після сплати податків у Ломаченка лишиться близько 1,5 мільйона. Цю суму Василь поділить зі своїм батьком і тренером Анатолієм Ломаченко навпіл. Тобто, гонорар нашого чемпіона складе 750 тисяч доларів”, – зазначається у повідомленні.

Якщо поділити цю суму на 12 місяців (нагадаємо, це буде перший і єдиний нинішнього року бій Василя), дохід Ломаченко від боксу складе 62 500 доларів на місяць.

 

 

 

 

 

Back to top button