Події

Біля авдіївської «промки» живуть близько 90 людей. «Білі янголи» забезпечили їх ре…

Біля авдіївської «промки» живуть близько 90 людей. «Білі янголи» забезпечили їх речами першої необхідності

Цю частину Авдіївки, що примикає до тимчасово окупованої території, називають «старою». Тут, біля промзони, бої не стихають вже 9 років. У приватному секторі продовжують жити люди.

Серед них – двічі поранений літній чоловік. Перше поранення він отримав, натрапивши на розтяжку. З тих пір у легенях застряг осколок. А нещодавно під час російського обстрілу людина зазнала травми ноги.Будинок постраждалого розбило, тож він перебрався до дочки.

Під час розвантаження гумдопомоги чутно «стрілкотню» – ближній бій із застосуванням кулеметів, автоматів.

❤️‍????«Без цієї допомоги люди тут не виживуть», – каже жителька Авдіївки. Адже навіть для того, щоб набрати води з криниці, мешканці ризикують життям.

????«Я вже рік захоплююсь роботою «білих янголів». Такою і має бути Національна поліція», – зазначив волонтер Микола Осиченко, який провів один день з групою «Білий Янгол».

www.npu.gov.ua
Національна поліція України

Лінія фронту починається за 300-500 метрів від будинків. Багато житла зруйновано. Людей рятують регулярні рейси поліцейських, які забирають поранених і доставляють гуманітарну допомогу. Як це відбувається, бачив волонтер Микола Осиченко, який провів один…

Back to top button