Спорт

Маркевич назвав причину провалу збірної України на Євро

Маркевич назвав причину провалу збірної України на Євро

Фото: ФК Рух
Мирон Маркевич розчарований виступом збірної України на Євро-2024

Колишній тренер національної команди прокоментував виступ “синьо-жовтих” на чемпіонаті Європи.

Проблеми зі складом завадили збірній України зіграти у більш атакувальний футбол проти команди Бельгії і перемогти у цьому матчі. Так вважає заслужений тренер України Мирон Маркевич.

Колишній головний тренер національної команди також назвав програш збірній Румунії – головною причиною провалу “синьо-жовтих” на чемпіонаті Європи.

“Звичайно, дуже розчарований. З таким підбором виконавців в українців не повинно було бути проблем з виходом з групи. Все зіпсував стартовий поєдинок з румунами, де, складається враження, не обійшлося без недооцінки суперника.

Все ж, другий тайм наступного матчу з словаками давав підстави сподіватися, що ще не все втрачено й підопічні Сергія Реброва зможуть взяти гору над бельгійцями, які останнім часом не вражають. На жаль, далася взнаки відсутність травмованих Віктора Циганкова та Михайла Мудрика, переконаний, їхня швидкість та креативність особливо стали б у пригоді після перерви, коли бельгійці виглядали втомленими.

Проте маємо те, що маємо. Доводиться достроково залишати Євро. Детальний аналіз виступу української збірної ще попереду, але очевидно, що ключові гравці виступили гірше, ніж очікувалося. Прикро, коли надії не сповнюються”, – цитує Маркевича Sport.ua.

Нагадаємо, збірна України залишила турнір вже після групового раунду. В останньому, третьому турі, “синьо-жовті” зіграли внічию з Бельгією (0:0).

Всі команди квартету Е набрали по чотири очки, а Україна, через гіршу різницю голів, стала останньою і залишила турнір. Словаки – треті, бельгійці – другі, румуни – перші.

Раніше Руслан Ротань заявив, що журналісти переоцінили футболістів збірної України.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − 13 =

Back to top button