Спорт

Чернігівська “Десна” розпочала перший турецький тренувальний збір

Футболісти чернігівської “Десни” розпочали свій перший навчально-тренувальний збір у Туреччині, інформує 1NEWS з посиланням на сайт чернігівського клубу.

Команда 16 січня прибула до міста Сіде, де розміститися у готелі The Sense Deluxe.

У тренуваннях візьмуть участь 23 гравці. У складі команди Олександра Рябоконя є кілька змін. За обопільною згодою клуб припинив співпрацю з Лукою Коберідзе, Олександром Ковпаком та Антоном Братковим. Захисник Віталій Єрмаков до кінця сезону на правах оренди виступатиме у краматорському “Авангарді”.

Разом з тим, на турецький збір з “Десною” поїхали троє футболістів, які перебувають на перегляді в команді. Це екс-форвард “Ворскли” Михайло Сергійчук, який, можливо, вже сьогодні підпише угоду з чернігівцями, а також відомий півзахисник Андрій Богданов та нападник Михайло Козак з клубу “Рух” (Винники).

Турецький збір триватиме до 31 січня. За цей час команда проведе п’ять товариських матчів. 20 січня “Десна” зіграє із представником вищого дивізіону чемпіонату Румунії – ФК “Дунеря” (Келераш). 21 січня відбудеться контрольний матч проти ФК “Сабаїл” з Азербайджану. 25 січня на підопічних Рябоконя чекає поєдинок з одним із лідерів данського футболу – “Ольборгом”. Наступного дня пройдуть зустрічі з косовською “Приштиною” та сербською командою “Младост”.

 

 

 

 

Back to top button