Спорт

Букмекерські бонуси та акції: Як вони працюють та що потрібно про них знати?

У світі азартних розваг не завжди були бонуси. Вони з’явилися після того, як кількість онлайн-букмекерів почала зростати. У прагненні обійти конкурентів та залучити нових клієнтів, букмекери розробили цілу систему подарунків та заохочень, які виражаються в основному у грошовому еквіваленті. Такі пропозиції дуже корисні для користувачів, адже за допомогою них вони можуть зробити ставки, не ризикуючи власними грошима, розібратися в тонкощах ігор та інше.

Які контори пропонують найвигідніші бонусні програми?

З урахуванням кількості віртуальних гральних закладів новачкові важко визначитись із вибором контори. Серед найпопулярніших варто виділити Favbet, Vbet, Pin-Up та 1Він. Серед найбільших по розміру бонусних коштів привітальних пропозицій помітно виділяється бонус за реєстрацію 1win, адже ця БК прагне заохотити нових користувачів і допомогти влитися у світ беттингу та ігор. Щоб скористатися цією вигідною пропозицією, потрібно зареєструватись на сайті контори.

Види букмекерських бонусів

Серед акційних пропозицій найчастіше зустрічаються такі бонуси БК:

  1. Вітальний. Він призначений виключно для нових клієнтів та нараховується на бонусний рахунок. Для отримання користувачам в основному потрібно поповнити депозит на зазначену в правилах суму, при цьому розмір подарунка залежатиме від величини поповнення.  
  2. Безкоштовна ставка або фрібет. Вона представляє певну суму, на яку можна оформити парі та отримати реальний виграш, якщо ставка зіграє. Таке заохочення можна отримати, ставши учасником акції або програми лояльності. Деякі ігрові заклади видають фрібет як вітальний бонус новим клієнтам.
  3. Бездепозитний. Він також нараховується після завершення процедури реєстрації, але для отримання не потрібно поповнювати ігровий рахунок. Єдиним мінусом є те, що такі бонуси БК виражаються у вигляді невеликих сум.

Для гравців, які активно користуються послугами сайтів букмекерів, багато платформ розробили програму лояльності. Вона є багаторівневою системою нарахування бонусів, і користувачі можуть підвищувати свій статус, набираючи очки за оформлення ставок і поповнення рахунку на певні суми. Учасники таких програм можуть отримувати за свою активність фрібет, персональні пропозиції у вигляді збільшених коефіцієнтів та інше.

На які правила використання бонусів потрібно зважати?

Відразу слід зазначити, що нараховані бонусні кошти не можна вивести на картку, їх потрібно відіграти. Для цього потрібно зробити ставки на певну суму та з конкретним коефіцієнтом. Вітальні бонуси БК мають часові обмеження, і якщо ними не скористатися впродовж зазначеного терміну, вони просто згорають. Також новачкам потрібно знати, що заохочення за реєстрацію є одноразовою акцією, доступною лише новим клієнтам букмекера. Якщо промокод своєчасно не ввести у певну графу під час заповнення реєстраційної форми, шанс збільшити вітальний бонус буде втрачено. Більше дізнатись про актуальні промокоди, акції та   та особливості їх використання  можна на сайті https://2match.pro/

Незважаючи на привабливі пропозиції від букмекерів, слід заздалегідь ознайомитись з умовами отримання та використання бонусів. Це допоможе розрахувати свої сили та можливості щодо участі в азартних розвагах.

 

Back to top button