Події

Андрій Костін взяв участь у зустрічі міністрів юстиції G7 Генеральний прокур…

Андрій Костін взяв участь у зустрічі міністрів юстиції G7

????Генеральний прокурор Андрій Костін разом з Міністром юстиції Денисом Малюською взяв участь у зустрічі міністрів юстиції G7 у Венеції.

????Той факт, що перша сесія була присвячена Україні, підкреслює, що сьогодні майбутнє всього світу вирішується на нашій землі, – зауважив Генпрокурор.

????Андрій Костін зазначив, що завдяки мужності українського народу та підтримці партнерів Україна стійко протистоїть жорстокій та неспровокованій агресії росії. Він акцентував, що навіть в умовах викликів воєнного часу триває наполеглива робота над підвищенням прозорості та ефективності української системи правосуддя.

????Генпрокурор подякував країнам «Великої сімки» за підтримку у боротьбі з агресором, а також за допомогу та стратегічні консультації у впровадженні найкращих міжнародних практик доброго врядування.

????Наша спільна мета – зупинити росію раз і назавжди. Для цього ми повинні діяти рішуче, діяти спільно і діяти вже зараз. Кожен день зволікання коштує життів невинних людей, – наголосив Андрій Костін.

????Генпрокурор розповів, що лише за останній місяць ворог здійснив понад 1600 атак на мирні українські міста ракетами, безпілотниками та артилерією. Внаслідок цих атак загинула 171 цивільна особа та понад 700 поранено.

????Тільки за один вчорашній день росія 35 разів атакувала мирні українські міста ракетами та безпілотниками, – підкреслив він.

????Внесок у перемогу України – це внесок у порятунок життів. А забезпечення повної та всеосяжної відповідальності кремлівського режиму допоможе врятувати життя людей і сьогодні, і в майбутньому. Це наша спільна відповідальність – зробити так, щоб прийдешнім поколінням не довелося знову вести війну за виживання, – констатував Андрій Костін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + two =

Back to top button