Події

Юрій Бєлоусов про небезпеку міжнародних злочинів Є універсальний термін, як…

Юрій Бєлоусов про небезпеку міжнародних злочинів

????Є універсальний термін, який охоплює і воєнні злочини, і геноцид, і злочин агресії. Це міжнародні злочини.

▫️Чому вони так називаються? Це дуже важливий концепт, бо коли вчиняється будь який з міжнародних злочинів, — це вже справа не лише тієї країни, на території якої його вчинено. Це вже справа всього світу, і весь світ має реагувати.

▫️Небезпека цієї категорії злочинів полягає в тому, що якщо з ними не боротися, то ці злочини почнуть вчиняти в інших країнах. І зараз саме це і відбувається.

▫️Україна лобіює необхідність створення спеціального трибуналу для того, щоб засудити агресора — путіна і вище військово-політичне керівництво рф за сам факт того, що вони напали на нас. Адже наразі не існує міжнародних інституцій, здатних засудити їх за злочин агресії.

▫️Чому ми наполягаємо на створенні трибуналу? Бо якщо зараз не покарати в росію за очевидну агресію проти демократичної країни, то інші країни, схильні до агресії, також почнуть нападати на своїх сусідів.

????Тому сьогодні роль України в світі є величезною. Ми відстоюємо не лише власні інтереси і цінності. Ми відстоюємо цінності всього демократичного світу і захищаємо весь світ.

▶️Дивитися повне інтервʼю.

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 4 =

Back to top button