Події

Викрадення людей, побиття та розбійні напади: в Запоріжжі поліцейські затри…

???? Викрадення людей, побиття та розбійні напади: в Запоріжжі поліцейські затримали групу вимагачів

Навесні цього року запорізькі поліцейські отримали кілька заяв щодо скоєння невідомими злочинів насильницького характеру. Потерпілі повідомляли про нанесення їм тяжких тілесних ушкоджень з вимаганням грошей та заволодіння транспортними засобами.

У ході подальших процесуальних заходів поліцейські встановили 33-річного лідера групи вимагачів, раніше судимого за низку злочинів майнового характеру, і трьох його спільників.

????????В одному із задокументованих правоохоронцями епізодів, учасники злочинного угруповання скоїли напади на потерпілого у дворі одного зі спальних районів міста. Зловмисники відібрали у нього гроші, після чого, погрожуючи фізичною розправою, заштовхали чоловіка в його ж автомобіль і повезли за до оселі потерпілого. Вдершись до помешкання, фігуранти продовжили бити власника квартири, вимагаючи віддати гроші. Побоюючись за власне життя, потерпілий передав ділкам 800 доларів та 50 000 гривень. З місця злочину зловмисники втекли на транспортному засобі, який також належав жертві.

????Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × five =

Back to top button