Події

#ЦПД_оперативно: ❌ Ворожі TG-канали поширюють інформацію про буцімто підготовку …

#ЦПД_оперативно
 
Ворожі TG-канали поширюють інформацію про буцімто підготовку до здачі Харківської області окупаційним російським військам. Про це, за словами рашистів, свідчить «рішення Міністерства освіти України про звільнення 10 тисяч вчителів у східних регіонах, зокрема в Харківській області, де залишиться лише 40-50 шкіл»
 
▫️Також, за словами ru-пропаганди, кількість дітей, які навчаються дистанційно, значно виросте. 

Верифікувавши інформацію у Харківській ОВА, Центр повідомляє, що поширюване рашистами повідомлення не відповідає дійсності.
 
▫️ Насправді зараз триває обговорення проєкту Наказу №850 щодо здобуття загальної середньої освіти в умовах воєнного стану, який планується ввести з 2025-2026 навчального року. Він передбачає скорочення мережі шкіл, але з переведенням вчителів до кадрового резерву зі збереженням зарплати. 
 
▫️Планується зменшення дистанційного навчання і перехід до офлайн або змішаного формату, зросте кількість дистанційних класів з українською мовою для дітей за кордоном.
 
⁉️Подібними маніпуляціями ворог намагається викликати негативне ставлення до державних органів з боку українського суспільства. 
 
???? TG FB INST YT TW TT WA
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − sixteen =

Back to top button