Події

✅ Детективи БЕБ викрили організовану групу осіб, які незаконно розповсюджувал…

Детективи БЕБ викрили організовану групу осіб, які незаконно розповсюджували контрафактні тютюнові вироби у Києві. Вони продавали незаконно виготовлений тютюн для кальяну та електронних сигарет без марок акцизного податку. Під час розслідування детективи зафіксували випадки отруєння згадуваною продукцією.

➡️ Під час досудового розслідування було встановлено, що до незаконної діяльності організатори залучили понад 30 довірених осіб, які за грошову винагороду фасували, перевозили, приймали замовлення та продавали контрафактну тютюнову продукцію. Також вони надавали власні карткові рахунки для розрахунків з покупцями. Свою протиправну діяльність група ретельно приховувала: під час спілкування використовувались заздалегідь обумовлені фрази та певні алгоритми дій.

➡️ Так, для реалізації незаконно виготовлених підакцизних товарів використовувався ФОП, що має ліцензію на роздрібну торгівлю та орендує приміщення, яке належить адвокату.

➡️ Детективи БЕБ провели обшуки в шести магазинах роздрібної торгівлі, транспортних засобах, трьох складських та офісному приміщеннях, за адресами проживання організаторів.

➡️ В результаті обшуків вилучено понад 20 тисяч пакувань контрафактної тютюнової продукції загальною вартістю понад 15 мільйонів гривень. Також вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони та транспортні засоби

???? Досудове розслідування триває. Оперативне супроводження здійснюють детективи Департаменту Внутрішньої безпеки БЕБ та оперативні співробітники ОКПП «Київ» Держприкордонслужби України. Процесуальне керівництво – прокурори Офісу Генерального прокурора.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − ten =

Back to top button