Події

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СБУ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ Дорогі українці, колеги та по…

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СБУ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дорогі українці, колеги та побратими!

Сьогодні ми відзначаємо одну з важливих дат українського державотворення – День Конституції.

І зі зброєю в руках захищаємо те, що в ній написано і гарантовано. Наше право бути українцями. Свободу жити на своїй землі. Можливість обирати майбутнє для своїх дітей. А головне – свою єдину й неподільну державу, в кожному куточку якої діє Основний Закон України – від Чернігова до Севастополя і від Донецька до Ужгорода.

Усе це – земля наших предків. Її збирали докупи київські князі, захищали від нападів Орди козаки, визволяли від радянської окупації провідники УПА. Сьогодні ми продовжуємо їхню справу! І нікому не дозволимо переписати історію.

Служба безпеки виконує свою місію гідно: знищуємо ворога на полі бою, викриваємо зрадників всередині країни, вражаємо військові об’єкти в глибокому тилу рф і ракетоносії у морі.

Кожен підрозділ СБУ робить значний внесок у майбутню Перемогу. Ми захищаємо свою землю, а ворог мусить знати: хто приходить до нас з війною – той отримає гідну відсіч!

Я щиро вдячний кожному і кожній, хто пліч-о-пліч з нами захищає Батьківщину і допомагає Силам оборони! Цей громадянський обов’язок, закладений не тільки в Конституції, а й у спіралі нашої ДНК. Українці – славні воїни, в чиїх жилах тече кров Героїв, а в серцях закарбована тисячолітня історія боротьби.

І поки нація зберігає єдність, доти має незламну силу і волю, щоб жити, розвиватися і перемагати. А найбільша мотивація – це бажання, щоб наші діти жили в мирній і процвітаючій державі.

СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою

Голова СБУ,
генерал-лейтенант

Василь Малюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty − eight =

Back to top button