Події

⚡️ Проєкт «Зарниця 2.0»: як рф мілітаризує дітей, готуючи їх до майбутньої участі…

⚡️ Проєкт «Зарниця 2.0»: як рф мілітаризує дітей, готуючи їх до майбутньої участі у війні

У рф запустили пропагандистський проєкт «Зарниця 2.0» для дітей, який був ініційований урядовими структурами рф та реалізується за активного сприяння першого заступника керівника адміністрації російського диктатора путіна сергія кірієнка. Ця пропаганда спрямована і на дітей з ТОТ України.

▫️ Гра «Зарниця 2.0» є сучасною версією однойменної радянської військово-патріотичної гри, адаптованою під сучасні умови та цифрові технології. До гри активно залучають «наставників» з числа ветеранів російсько-української війни.

▫️ ru-пропагандисти звітують, що у 2024 році в проєкті взяли участь понад 800 тисяч учасників з 89 регіонів рф та обіцяють, що гра «добереться до кожної школи у країні».

❗️ Подібні заходи є частиною масштабної стратегії кремля з виховання молодого покоління у пропаганді війни, щоб у майбутньому спростити процес поповнення своєї армії «гарматним м’ясом».

▫️ Також раніше Центр повідомляв, що російський диктатор володимир путін особисто доручив активно залучати «учасників сво» до роботи з дітьми.

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 2 =

Back to top button