Події

???? ???? Поліція Латвії організувала відпочинок для дітей загиблих та пора…

???????????? ???????? Поліція Латвії організувала відпочинок для дітей загиблих та поранених українських поліцейських

Третій рік поспіль літній табір відпочинку у м. Юрмала приймає українських дітей, чиї батьки-правоохоронці загинули або були поранені під час російської воєнної агресії. Відпочинок організований за ініціативи керівництва Державної поліції Латвії у співпраці з Послом України в Латвійській Республіці.

Цьогоріч тут відпочивають 26 дітей українських поліцейських та 16 латвійських дітей, які відвідують центр патріотичного виховання «Молода варта», який діє при латвійських школах та виховує майбутніх представників правоохоронних органів.

Для дітей заплановані екскурсії, в тому числі – в Сігулду, Стару Ризу, візит до кінологів та іпологів ГУНП, зустріч з посадовими особами Державної поліції, пожежно-рятувальної служби та Прикордонної служби, а також відвідування зоопарку та аквапарку. Також відбуватимуться збори, творчі заходи та спортивні ігри.

Національна поліція України щиро завдячує Міністерству внутрішніх справ і оборони Латвії, яке регулярно надає підтримку українським поліцейським, військовим, їхнім родинам та цивільним, постраждалим внаслідок війни.

????Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 5 =

Back to top button