Україна

Зеленський подякував причетним до ударів по РФ


Зеленський подякував причетним до ударів по РФ

Президент підкреслив, що удари по російських військових та інфраструктурних об’єктах наближають справедливе закінчення війни.

Вечірнє відеозвернення президента України Володимира Зеленського в суботу, 3 серпня, було присвячене темі ударів про території Росії – по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці.

“Перш за все сьогодні – вдячність кожному нашому воїну та всім, хто працює в нашій “оборонці”, за удари по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці. Це найбільш ефективно – коли наслідки російської війни повертаються додому, в Росію, і коли на окупованій території нашої держави у ворога немає жодного спокійного місця. Сьогодні деталі цих ударів мені доповів головком Сирський. Воїни, дякую кожному, хто задіяний! Хто продовжує абсолютно відверто говорити нашим партнерам: Україні потрібно завдавати ударів – дійсно далекобійних ударів – по російському окупанту. Там, де окупант є, там, звідки Росія завдає ударів по Україні, звідки запускає ракети, Шахеди, бомби. Нам потрібне це рішення, щоб ми могли діяти всією зброєю, яка може бути ефективною”, – сказав Зеленський.

Зеленський підкреслив, що удари по російських військових та інфраструктурних об’єктах наближають справедливе закінчення війни.

“Ми маємо захистити життя наших людей і завершити війну на наших українських умовах. І кожен удар, який влучно відповідає Росії на її авіабомби, який знищує російську логістику, російські бази, який ускладнює окупанту перебування на нашій землі, – кожен такий удар наближає справедливе закінчення війни. Справедливе для нас, для світу, для України, для всіх, хто цінує життя”, – додав президент.

Раніше повідомлялося, що Генштаб підтвердив ураження аеродрому Морозовськ.

Зеленський: Удари по аеродромах в РФ – справедливі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − sixteen =

Back to top button