Події

​​Організатору наркопритону повідомлено про підозру За даними слідства, кияни…

​​Організатору наркопритону повідомлено про підозру

???? За даними слідства, киянин систематично надавав приміщення своєї квартири для вживання особами наркотичних засобів.

???? 21 лютого 2023 року його відвідали двоє неповнолітніх дівчат, яким він збув наркотики та надав квартиру для їх вживання. У подальшому одній з дівчат стало зле.

???? Не бажаючи викриття протиправної діяльності, він не викликав швидку медичну допомогу.

???? Врешті швидку допомогу викликала подруга неповнолітньої. Прибувши на місце події, лікарі констатували смерть дівчини. В цей час організатор наркопритону в присутності лікарів намагався позбутися наркотичних засобів.

???? Йому повідомлено про підозру киянину за фактами організації і надання приміщення для незаконного вживання наркотиків та незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів із схилянням неповнолітніх до їх вживання (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 315, ч. 2 ст. 317 КК України).

???? На місці події слідчими виявлено та вилучено наркотичні засоби, зіп-пакети для їх фасування, ваги, засоби для вживання наркотиків. Вилучені предмети, а також тіло неповнолітньої направлено для проведення необхідних судових експертиз.

???? Дівчина з благополучної родини, добре навчалася. За фактом смерті неповнолітньої зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України.

???? Наразі підозрюваного затримано та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

???? Досудове розслідування – Деснянське райуправління поліції, процесуальне керівництво – ювенальні прокурори Деснянської окружної прокуратури міста Києва.
 
Більше

Back to top button