Події

Очікування бізнесу від роботи Бюро економічної безпеки України та пріорите…

???? Очікування бізнесу від роботи Бюро економічної безпеки України та пріоритети у діяльності обговорювалися під час зустрічі керівництва БЕБ з представниками Європейської Бізнес Асоціації. Також визначили напрями взаємодії з питань подолання тіньової економіки.

У планах Бюро відмова від «каральної моделі» роботи та акцент на превентивних, профілактичних заходах, щоб не допустити скоєння правопорушень у майбутньому. Реалізація відбуватиметься шляхом розвитку аналітичної функції Бюро, застосування ризик-орієнтовного підходу та ліквідації законодавчих прогалин, які призводять до тінізації. Також визначено 5 основних сфер, в яких проводиться робота Бюро, це бюджетна, митна, податкова, грошово-кредитна та інвестиційна.

☝????Як зазначали учасники зустрічі, у розбудові аналітичного органу, який не лише припиняє економічні злочини, а й комплексно знищує нелегальні схеми та попереджує їх зацікавлений чесний бізнес. Від ефективної роботи Бюро залежить конкурентні умови ведення бізнесу, інвестиційна активність та розвиток української економіки.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button