Події

Час біжить, боротьба триває. Дехто з вас, героїв, вже понад рік не бачив рідної…

Forwarded From Програма «Ти як?»

Час біжить, боротьба триває. Дехто з вас, героїв, вже понад рік не бачив рідної домівки. Ви б’єтеся за країну, наше майбутнє і віддаєте цій справі усіх себе. Ваша стійкість надихає і додає впевненості, коли часом у розмові хтось питає «ти як взагалі?»

А ви як, захисники? Як ви, захисниці? Тримайтеся, рідні. Хотіли підтримати вас і нагадати — ми вболіваємо за вас щодня. Розуміємо, як важко здобувати перемогу і яких зусиль кожен з вас докладає, аби українці могли жити, працювати, вчитися, відбудовувати свої домівки.

Це відео ми підготували разом із реабілітаційним табором для дітей Gen.Ukrainian, агенцією Public Kitchen, фотографами Костянтином і Владою Ліберовими, співаком MONATIK та малечею, яка пережила складні випробування — окупацію, бомбардування, втрату батьків. Та сьогодні діти так само надихаються вами, знають, що вони за надійним щитом, і що ворог більше не завдасть їм болю.

Усі вони мають уявлення, що таке Україна, що таке ЗСУ і хто для них герої. Дехто навіть вже має плани на День перемоги. Усі чекають його з нетерпінням, так само чекають кожного з вас удома ????

Тримайтеся. Не падайте духом. І повертайтеся. А ми тут зробимо усе можливе, аби на питання «ти як?» ви могли відповісти — «класно, нарешті вдома».

???? Відео/монтаж: Олексій Брагарник

???? За участь у зйомках дякуємо бійцям 126-ї окремої бригади територіальної оборони, 3-ї окремої штурмової бригади, 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» та бригади НГУ «Азов».

Video is too big

Back to top button