Події

⚡️Навіщо путін знову заговорив про переговори ❗️Після кількох недавніх заяв р…

⚡️Навіщо путін знову заговорив про переговори

❗️Після кількох недавніх заяв російського диктатора про «неактуальність» та «неможливість» переговорів, володимир путін знову заявив, що «росія ніколи не відмовлялася від переговорів з Україною». 

▫️Водночас він наголосив, що переговори можливі виключно на основі «узгоджених у Стамбулі параметрів».

Насправді путін лише створює видимість готовності до переговорів, а все, чого він на сьогодні дійсно прагне – це капітуляція України. Для цього російський диктатор маніпулює ефемерними «стамбульськими домовленостями» в російському трактуванні.

Як зазначив керівник ЦПД, офіцер Сил оборони України Андрій Коваленко, ця заява путіна лише «ширма миру». «Не варто плутати поняття миру й капітуляції, бо путіну потрібна саме капітуляція України», – зазначив керівник ЦПД.

▫️За його словами, Україні потрібен мир, але справедливий, за нормами міжнародного права, за Українською Формулою миру, чого путін уникає. «Усі розмови про Стамбул не повернуть зруйнований Бахмут, тому він бреше. Йому потрібна наша капітуляція. А розмови про мир – це пастки. Як і 100 років тому, росія хоче розділити нас зсередини навколо різних бачень, аби ми припинили опір. На жаль, путіну досі потрібна вся Україна. Нічого спільного між термінами “мир” і “капітуляція” немає», – підсумував Андрій Коваленко.

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen + eighteen =

Back to top button