Події

???? Щоденна робота під щільними обстрілами ворога: поліція Куп’янщини продов…

???? Щоденна робота під щільними обстрілами ворога: поліція Куп’янщини продовжує надавати допомогу місцевим мешканцям

Наближеність до фронту, постійні атаки росіян значно ускладнюють роботу поліцейських Харківщини. Але кожного дня екіпажі поліції виїжджають на патрулювання, поліцейські офіцери громади доставляють гуманітарну допомогу у найвіддаленіші населені пункти району, слідчо-оперативні групи документують воєнні та кримінальні злочини.

Обстріли в Куп’янському районі не вщухають ні вдень, ні вночі. За добу 4 вересня тільки по місту військові рф завдали десять ударів з РСЗВ, авіації, мінометів. Від обстрілів окупантів палають будинки, горять ліси.

За останній тиждень поліцейські Куп’янського РВП зареєстрували 191 повідомлення про обстріли з боку російської федерації. Проте в усіх населених пунктах залишаються люди.

В таких умовах поліцейські Куп’янського району постійно вивозять людей в більш безпечні райони Харківської області та закликають всіх, хто залишається, евакуюватися, зберегти своє життя.

Весь особовий склад Куп’янської поліції продовжує працювати та надавати допомогу людям. Поліцейські вірять в перемогу України та докладають для цього всі свої сили.

#stoprussia #поліція_на_війні

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × two =

Back to top button