Події

Наш наступний Герой — Геннадій Юдін, майор поліції, начальник сектору реагув…

Forwarded From МВС України

????Наш наступний Герой — Геннадій Юдін, майор поліції, начальник сектору реагування патрульної поліції №1 ГУНП у Донецькій області. Він є старшим у групі евакуаційного екіпажу поліції «Білий янгол», що працює нині на Покровському напрямку

????За час служби поліцейський разом із напарником Дмитром Соловієм врятували вже понад 500 людей, доправили до лікарні десятки поранених цивільних, доставили понад 35 тонн гуманітарної допомоги.

У поліцейського Юдіна дуже велике і добре серце. Разом із дружиною він прийняв рішення про усиновлення дитини:

✔️ Це рішення непросте і ми прийняли його після смерті нашої молодшої донечки. Пройшли навчання зі службою у справах дітей, стали з дружиною на облік як патронатна сім’я і чекали на відповідь. Коли отримали позитивний результат, то дитинку я вивозив уже під обстрілами. Тепер малеча в добрих руках, разом із моєю дружиною та в безпечному місці».

Поліцейського Геннадія Юдіна за відвагу та сміливість при виконанні службових обов’язків було нагороджено орденом «За мужність ІІІ ступеня».

Про мотивацію поліцейського, його нелегку працю та щоденну допомогу людям — у відео ????

➡️ ДИВИТИСЯ ВІДЕО ⬅️

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

YouTube
ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ | ГЕННАДІЙ ЮДІН | #герої

Знайомтеся – наш наступний Герой 47-річний Геннадій Юдін. Він майор поліції, начальник сектору реагування патрульної поліції № 1 ГУНП у Донецькій області. Крім того є старшим у групі евакуаційного екіпажу поліції – «Білий янгол», що працює нині на Покровському…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + ten =

Back to top button