Події

⚡️Керівництво ЦПД взяло участь в урочистостях з нагоди 10-річчя ухвалення закон…

⚡️Керівництво ЦПД взяло участь в урочистостях з нагоди 10-річчя ухвалення закону про НАБУ

Керівник ЦПД, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко, а також заступниця керівника ЦПД Анаїт Хоперія стали учасниками події, присвяченої 10-річчю ухвалення Закону «Про Національне антикорупційне бюро України». 

▫️На заході також була присутня Поліна Лисенко, заступниця директора НАБУ, яка була першим керівником ЦПД. Крім того, на урочистості завітали парламентарі, представники влади, дипломатичних установ, Сил оборони, громадянського суспільства та міжнародні партнери.

▫️Подія мала назву «Від запиту до результату» і відбулася за сприяння Посольства США в Україні.

▫️НАБУ, за словами його очільника Семена Кривоноса, пройшло довгий і складний шлях від запиту суспільства на зміни та справедливість до зрозумілих і конкретних досягнень. 

▫️За час роботи Бюро притягнуто до відповідальності понад 1,5 тис. осіб, зокрема 200 народних депутатів, суддів і керівників центральних органів влади. Державі повернуто 9,4 млрд грн відшкодувань, 2,5 млрд – спрямовано на потреби Сил оборони.

❗️Центр вітає НАБУ та дякує за роки ефективної праці, спрямованої на утвердження незалежної антикорупційної інституції в Україні, практичної реалізації принципу верховенства права та створення системи прозорих і підконтрольних суспільству органів влади. Адже саме від цього напряму залежить демократичне та євроатлантичне майбутнє України.

????Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 12 =

Back to top button