Події

На базі Національної академії внутрішніх справ України розпочався дводенни…

Forwarded From МВС України

На базі Національної академії внутрішніх справ України розпочався дводенний тренінг для інструкторів, які проводять заняття із ветеранами війни.

ℹ️ Захід організовано за сприяння Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства молоді та спорту України.

Представники відомств обговорили важливість впровадження культури розвитку адаптивного ветеранського спорту. Так Леонід Тимченко зауважив, що повернення до життя через спорт – один з найдієвіших видів адаптації наших героїв.

Але робота з ветеранами у сфері адаптивного спорту вимагає кваліфікованих фахівців, які володіють не лише спортивними знаннями, але й розумінням специфічних потреб ветеранів, аби якісніше їм допомогти.

✔️ Ветерани заслуговують на найкращі умови для відновлення здоров’я та інтеграції у суспільство, тому одним із пріоритетних напрямів роботи з ветеранами – є розвиток адаптивного ветеранського спорту в органах системи МВС», – зауважила під час вітального слова Державний секретар МВС України Інна Ящук.

Зі свого боку Олександр Тарасенко повідомив, що вже визначено 8 спортивних локацій у закладах вищої освіти МВС для тренувань з ветеранами в різних куточках України. До занять вже залучено 128 ветеранів війни, з них 50 людей з інвалідністю.

➡️ На заході також були присутні ветерани системи МВС, кожен з них поділився своєю історією отримання поранення на фронті і як спорт допоміг їм швидше повернутися до життя, зокрема і через можливість брати участь у змаганнях.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 + twelve =

Back to top button