Події

МВС ПОДКАСТ: яку освіту надають Ліцеї безпекового спрямування та національн…

Forwarded From МВС України

МВС ПОДКАСТ: яку освіту надають Ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС?

За словами Олександра Тарасенка, освіта в ліцеях передбачає здобуття повної загальної середньої освіти. Але разом із шкільною обов’язковою програмою в ліцеях будуть викладатися такі профільні предмети, як “Правознавство”, “Фізична культура”, а також спеціалізовані курси, які допоможуть ліцеїстам ознайомитися з особливостями функціонування органів системи МВС.

Після першого року навчання ліцеїсти зможуть вибрати для себе факультативи з математики, історії, української мови або інших предметів, які їм більше знадобляться в майбутньому.

Для всебічного розвитку ліцеїстів передбачено функціонування різноманітних гуртків за інтересами.

Створення ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України є перш за все соціальним проєктом, який спрямовано на підтримку наших захисників і захисниць та їхніх родин.

Обов’язкова умова для вступу — базова середня освіта. Наразі ліцеї утворено в Києві, Дніпрі, Івано-Франківську, Вінниці.

Як стати кандидатом на вступ:

▫️Заповнити форму зворотного зв’язку.
▫️Після цього, вам надійде дзвінок від приймальної комісії.
▫️Згодом батькам або іншим законним представникам необхідно звернутися до органу (підрозділу), де проходив чи проходить службу один з батьків, щоб сформувати справу для вступу.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 + 5 =

Back to top button