Україна

Зеленський назвав “найбільшу трагедію” війни


Зеленський назвав найбільшу трагедію війни

Новий український контрнаступ на фронті – це питання надходження зброї і оснащення бригад, зазначив президент.

В української армії зараз краще становище, ніж кілька місяців тому. Таку точку зору озвучив презиент Володимр Зеленський в інтерв’ю для Bloomberg, оприлюдненому у середу, 3 липня.

За його словами, українські війська “мають кращі позиції щодо живої сили”, ніж кілька місяців тому, а новий контрнаступ – це питання озброєння бригад.

“Це не тупикова ситуація, це проблемна ситуація. Тупикова ситуація означає, що виходу немає. Але проблему можна вирішити, якщо є бажання та інструменти. У нас є бажання, а інструменти – вони ще не прийшли”, – сказав Зеленський.

Також він високо оцінив пакет допомоги на 61 млрд доларів, схвалений Конгресом США, але наголосив, що військова допомога “надто довго” доставляється на фронт.

“Це найбільша трагедія цієї війни, що між рішенням і реальним фактом ми справді довго, довго, довго чекаємо”, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, станом на сьогодні Росія продовжує повзучий наступ на Донбасі, а також намагається атакувати на Харківщині, де її війська були зупинені, коли на фронт почала активніше надходити допомога від країн Заходу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 3 =

Back to top button