Події

#Харківська_область: інформація щодо ліквідації наслідків ворожих обстрілів ⏺…

#Харківська_область: інформація щодо ліквідації наслідків ворожих обстрілів

Протягом доби рятувальники ліквідували пожежу, спричинену діями ворога Також одна людина постраждала внаслідок дії вибухонебезпечного предмету.

????Зокрема, 6 квітня о 19:10 рятувальники виїхали на ліквідацію пожежі, що спричинив ворожий обстріл у с. Караїчне Чугуївського району. На території одного з приватних домогосподарств горів дах господарчої споруди на площі 70 кв.м. О 20:30 рятувальники локалізували вогонь, після чого через потужні обстріли вимушені були повернутися до місця постійної дислокації. Жертв та постраждалих немає.

О 14:05 рятувальники проводили перевірку місця влучання ворожих снарядів на приватне подвір’я у м. Куп’янську. Внаслідок обстрілу частково зруйновано житловий будинок. Також рятувальники виявили нерозірваний боєприпас і провели його ідентифікацію. В подальшому його буде вилучено і знищено саперами ДСНС.

????Цього ж дня у м. Ізюм на приватному подвір’ї 61-річна жінка отримала міновибухову травму внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. Наразі постраждала перебуває в лікарні.

Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube

Back to top button