Події

​​У День Конституції Юрій Щиголь привітав військових Держспецзв’язку з отриманн…

​​У День Конституції Юрій Щиголь привітав військових Держспецзв’язку з отриманням державних нагород і вручив відзнаки????

Заслужені нагороди – ордени Данила Галицького, медалі «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни» – отримали вісім військовослужбовців, відзначених згідно з Указом Президента України за самовіддані дії, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, за зразкове виконання військового обов’язку. Серед них – наші колеги, які несуть службу в Донецькій, Одеській, Миколаївській областях.

Троє військовослужбовців Держспецзв’язку нагороджені почесними нагрудними знаками Головнокомандувача Збройних Сил України «Срібний хрест» – за внесок у забезпечення життєдіяльності ЗСУ, самовіддане служіння українському народові.

Також військові Служби отримали пам’ятні знаки Управління державної охорони «За мужність», «За честь і славу» ІІ ступеня, відзнаку Ради національної безпеки і оборони України ІІІ ступеня, почесні грамоти та подяки від Кабінету Міністрів, Верховної Ради України та відомчі відзнаки Держспецзв’язку.

????«Для мене честь служити пліч-о-пліч із такими професійними, відданими та відважними людьми. Не маю сумніву, що разом ми переможемо ворога», – зазначив Юрій Щиголь.

Вітаємо колег із заслуженими нагородами!

Слава Україні! ????????

Back to top button