Події

#ГУРпамятає Взірець для усіх. Пам’яті розвідника Валерія Нетудихатки ⚡️ Вої…

#ГУРпамятає

???? Взірець для усіх. Пам’яті розвідника Валерія Нетудихатки
 
⚡️ Воїн спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Артан» 54-річний Валерій Нетудихатка з позивним «Мішаня» ― один з небагатьох українських бійців, хто зумів ступити на берег тимчасово окупованого Криму.
 
???? Мудрий, досвідчений, холоднокровний чоловік приєднався до бойового підрозділу ГУР МО України у 2022 році після повномасштабного вторгнення росії.
 
???? Працював снайпером. Брав участь у найзухваліших спецопераціях підрозділу на землі й на воді.
 
☑️ На рахунку Мішані не один десяток знищених загарбників. Оборона Бахмута, рейди на окупований лівий берег Дніпра Запорізької області, чорноморські походи, висадки в Крим та низка інших наразі засекречених місій ― розвідник упевнено рухався шляхом воїна і здобув у бою вічну славу.
 
❗️ Молодші бойові побратими шанобливо називають його Валерієм Вікторовичем і обіцяють ворогу справедливу відплату. Мішаня був для них взірцем ― польовим  командиром-наставником, який навчав, мотивував і вів за собою.
 
▪️ Валерій Нетудихатка загинув під час спецоперації на території тимчасово окупованого Криму. Під час місії він командував групою штурмовиків.
 
???? Церемонія прощання з воїном відбулась напередодні у Михайлівському золотоверхому соборі Києва ― Україна вшанувала подвиг героя-захисника.
 
???????? Честь і вічна слава полеглому за свободу української нації воїну-розвіднику Валерію Нетудихатці!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button