Події

? #ГУРінформує ‼️ росія не планує завершувати війну проти України ? Країна-теро…

#ГУРінформує
‼️ росія не планує завершувати війну проти України

? Країна-терорист буде намагатися проводити нові наступи на фронті. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк у коментарі РБК-Україна.

▫️ «За оцінками воєнної розвідки України, росіяни наступного року будуть намагатися продовжувати ведення наступальних дій. На жодному з напрямків їм не вдалося досягнути своєї мети. Вони розуміють, що програють, але завершення війни не планують. Ми розглядаємо можливість того, що вони можуть одночасно піти з півночі або сходу. Такі дії ворога передбачаються і наші війська до цього готові», – зазначив представник ГУР МО України.

☝️ Андрій Черняк впевнений, що росіяни намагатимуться втримати сухопутний коридор до Криму та захопити усю Донецьку область. Проте, на його думку, окупантам не вдасться форсувати Дніпро, аби знову захопити Херсон.

▫️ «За оцінками воєнної розвідки України, за наступні 4-5 місяців російська армія може втратити ще до 70 тисяч людей. І до таких втрат керівництво країни-окупанта готове», – підсумував Андрій Черняк.

ГУР в інших соціальних мережах: ?Facebook ?YouTube ? Viber ?Instagram ?Twitter ? TikTok

Back to top button