Події

#герої_без_зброї Руслана Киричук, фельдшер з Волині Її основне завдання – дбати …

#герої_без_зброї
Руслана Киричук, фельдшер з Волині

Її основне завдання – дбати про здоров’я водолазів-рятувальників. Це і щоденні медичні огляди «до» та «після» спуску під воду, надання допуску або встановлення обмежень, рекомендації щодо покращення стану здоров’я та багато іншого.

У службовій практиці медикині були складні ситуації. «Один із них – це виїзд на пошуки двох зниклих на водоймі 3-річних двійнят, хлопчика та дівчинки. Зазвичай, коли їдемо з хлопцями на завдання, спілкуємось, обговорюємо робочі моменти. А того разу в салоні машини було сильне хвилювання й тиша, – розповідає вона. – Першою рятувальники знайшли дівчинку, пошуки хлопчика тривали. Я молила Бога, щоб дитина була живою. Ми шукали його скрізь, обстежували місцевий ставок і канави. Психологічно було важко, адже я теж мама. Коли знайшли дитину, то всі неймовірно зраділи. Я оглянула хлопчика та передала його працівникам «швидкої».

Загалом Руслані не раз доводилося психологічно підтримувати людей, чиї рідні загинули на водоймі. Попри складну роботу, вдома на неї завжди з нетерпінням чекає чотирирічний син Арсен, який любить приміряти її форменну кепку та полюбляє червоні пожежні машини. Їх у хлопчика цілий іграшковий автопарк.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 − 1 =

Back to top button