Події

#фото_тижня Цей тиждень був знову нелегким для нас. Як і всі тижні та роки нашої …

#фото_тижня

Цей тиждень був знову нелегким для нас. Як і всі тижні та роки нашої боротьби за Україну, за нас, українців. Ми знову почали підлаштовувати своє життя та плани під графіки відключень світла. Хтось знову дістав колись недочитану книгу, хтось більше часу став проводити з дітьми на вулиці. Наші чарівні, українські вулиці знову заполонив шум генераторів. А будинкові чати переповнені питаннями «Світло є чи нема?»

Хтось вже до цього звик, хтось не хоче звикати і постійно обурюється. Але маємо розуміти, що нашим захисникам та захисницям зараз набагато складніше. Вони борються за набагато цінніше світло у житті кожного з нас. За світло українського народу. Борються проти російської темряви. Поки вони там, у самому «пеклі» щодня знищують те чорне зло, ми маємо підтримувати їх і триматися разом. Заради єдиного: Перемоги світла над темрявою.

Наш шлях нешвидкий, як би нам цього хотілося, і далеко непростий. Але ми йдемо вперед, долаючи всі перепони. І тепле, лагідне, світле сонячне проміння все одно пробивається крізь густі хмари до української землі.

Ми обов’язково пройдемо цей шлях. Тернистий шлях до нашої Перемоги!????????

????Автор світлини: Євген Андріяш, начальник 22-ї пожежної частини ДСНС Миколаївщини

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button