Події

#фото_тижня І коли здавалося, що цинічніше, кривавіше вже бути не може… Без пе…

#фото_тижня

І коли здавалося, що цинічніше, кривавіше вже бути не може…????
Без перебільшення “страшний понеділок”. 8 липня. Ще одна пекучоболюча дата у календарі нашої боротьби. Це був невимовно складний день. І не лише для всіх українців, але й для рятувальників. Здається, що ти вже стільки бачив, стільки завалів розібрав. Та це не рятує.

Ще одна довга доба для вогнеборців, тривалістю у два дні. Два дні тяжкої фізичної та моральної роботи. Бо розумієм, що під завалами люди, діти, родини. А там, за обмежувальною стрічкою стоять їхні близькі, які так чекають втішних новин.
Жорстока масована атака росії вкотре підтвердила її тиранізм та деспотизм. І разом з тим показала всьому світу силу українського народу. Сьогодні ми ще раз хочемо подякувати неймовірним українцям. Ви дуже допомогли нашим рятувальникам під час розборів завалів. Ви підтримали морально. Ми бачили всі ваші слова вдячності працівникам ДСНС і ще раз кажемо “Дякуємо” вам, наші неймовірні, незламні. ????

Висловлюємо слова скорботи всім, хто втратив рідних 8 липня, всім, хто втрачає щодня. росія повинна відповісти за свої злочини проти незалежного, українського народу!

????Автори світлин: ДСНС України, ДСНС Києва, МРЦ ШР ДСНС

???? СайтFbTwInstaYouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 5 =

Back to top button