Україна

Сили оборони назвали кількість збитих ворожих дронів за добу


Сили оборони назвали кількість збитих ворожих дронів за добу

Зокрема на південному та східному напрямках збито вісім розвідувальних БпЛА: чотири – Орлан-10, два – ZALA, та один – Supercam та один – невстановленого типу

Повітряні сили ЗСУ поінформували про кількість російських БпЛА, які вдалося збити протягом доби. Загалом оборонці на різних напрямках знищили десять російських дронів. Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ у вівторок, 16 липня.

З вечора 15 липня та протягом доби 16 липня 2024 року протиповітряною обороною знищено два ударні БпЛА типу Shahed, ще два “шахеди” локаційно втрачено у повітряному просторі Білорусі.

Окрім цього, на південному та східному напрямках збито вісім розвідувальних БпЛА: чотири – Орлан-10, два – ZALA, та один – Supercam та один – невстановленого типу.

 

 

Раніше ми повідомляли, що на півдні Сили оборони активно знищують розвідувальні дрони російських військ типу Орлан-10 та ZALA.

Зауважимо, протягом минулої доби на фронті відбулось 119 бойових зіткнень. На Покровському напрямку українські захисники відбили 31 штурм росіян.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + 4 =

Back to top button