Події

✅ Детективи ТУ БЕБ у місті Києві повідомили про підозру двом фігурантам кримін…

Детективи ТУ БЕБ у місті Києві повідомили про підозру двом фігурантам кримінального провадження у неправомірному використанні електронних грошей.

????️‍♂️ Встановлено, що з березня 2024 року група осіб з метою незаконного збагачення організувала схему проведення незаконних фінансових операцій.

➡️ Зокрема під виглядом прямих переказів “від особи до особи” клієнти фактично обмінювали гривні на криптовалюту та електронні гроші платіжних систем, емітованих іноземними установами, які не мають акредитації в Національному банку України та дозвільних документів на ведення діяльності на території України.

➡️ Зазначений протиправний механізм використовувався для обслуговування онлайн-обмінників, що розташовані на серверах компанії, яка зареєстрована і веде діяльність на території країни-агресора.

Детективи БЕБ повідомили двом особам про підозру.

➡️ Досудове розслідування, розпочате на підставі матеріалів Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України, триває. Встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + twenty =

Back to top button