Україна

ЗСУ відбили понад 100 штурмів з початку доби


ЗСУ відбили понад 100 штурмів з початку доби

Найгарячіше зараз на Курахівському та Покровському напрямках, де відбито десятки атак російських загарбників..

З початку поточної доби на фронті відбулося 107 бойових зіткнень на 11 напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в середу, 4 вересня.

Так, на Харківському напрямку з початку доби відбулося одне боєзіткнення поблизу Вовчанська, яке наразі триває.

На Куп’янському напрямку росіяни 14 разів намагалися штурмувати позиції ЗСУ поблизу Синьківки, Глушківки, Лозової, Берестового та Мясожарівки. Бої ще тривають.

На Лиманському напрямку ворог 11 разів атакував в районах Дружелюбівки, Греківки, Макіївки, Новосадового, Невського та Торського. Досі триває чотири боєзіткнення.

На Сіверському напрямку окупанти один раз намагалися потіснити наші підрозділи поблизу Івано-Дар’ївки.

На Краматорському напрямку від початку доби російські війська один раз спробували вибити наші підрозділи із займаних позицій.

На Торецькому напрямку противник за підтримки штурмової та бомбардувальної авіації вісім разів атакував позиції наших військ. Триває боєзіткнення поблизу Нью-Йорка.

Залишається напруженою ситуація на Покровському напрямку. В районах Воздвиженки, Зеленого Поля, Новогродівки, Гродівки, Селідового, Миколаївки та Миролюбівки точаться запеклі бої. Наразі ворог здійснив 31 штурм. Тривають бої у восьми локаціях.

Складна ситуація спостерігається на Курахівському напрямку. Там ворог від початку доби 32 рази атакував наші підрозділи. Намагався просунутися поблизу Красногорівки, Георгіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку відбито дві штурмові дії противника в бік Водяного та Костянтинівки.

В районі Роботиного на Оріхівському напрямку окупанти один раз намагалися просунутися вперед, але отримали жорстку відсіч.

На Придніпровському напрямку відбито п’ять ворожих атак.

Нагадаємо, за добу 3 вересня на фронті знищили майже 1400 росіян. Загальні російські втрати перевищили 620 тисяч осіб з початку війни.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × five =

Back to top button