Події

❗️Детективи БЕБ повідомили про підозру директору товариства, яке завозило в Ук…

❗️Детективи БЕБ повідомили про підозру директору товариства, яке завозило в Україну шоломи та бронежилети під виглядом гуманітарної допомоги нібито для потреб Нацгвардії.

➡️ Директор компанії, аби отримати пільги на ввезення товарів військового призначення, надавав митним органам підроблені листи з неправдивою інформацією про кінцевого отримувача.

➡️ За документами амуніція призначалася для військової частини Національної гвардії України. Однак фактично імпортовані захисні шоломи та балістичні плити до бронежилетів незаконно продавали через мережу спеціалізованих магазинів, що розташовані у кількох регіонах України та в мережі Інтернет.

➡️ Загалом підозрюваний таким чином імпортував 1 тис. захисних шоломів та 3 тис. балістичних плит до бронежилетів.

❗️Під час обшуків детективи БЕБ вилучили шоломи, балістичні плити та бронежилети різного класу захисту загальною вартістю понад 40 млн гривень.

➡️ Крім того, співробітники Бюро встановили, що службові особи товариства під час продажу амуніції ухилилися від сплати податків на понад 15 млн грн. На незаконно ввезені товари, вилучені під час обшуку, накладено арешт.

Наразі директору товариства повідомлено про підозру.

???????? FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + twelve =

Back to top button