Події

‼️ Артилерійські боєприпаси — пріоритет №1, — Кирило Буданов Начальник ГУР М…

‼️ Артилерійські боєприпаси — пріоритет №1, — Кирило Буданов
 
???? Начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов розкрив деталі знищення російського корабля «цезарь куніков» та прокоментував підсумки засідання Рамштайн-19 журналістам ICTV.
 
???? За його словами, великий десантний корабель чф рф знищили пʼятьма морськими дронами  під час переходу з новоросійська в окупований Севастополь — судно було завантажене.
 
«Екіпаж [«кунікова»] становить 90 осіб. Скільки з них вдалося врятувати — точно  зможемо сказати трошки згодом, оскільки пошуково-рятувальна операція росіян все ще триває. Вони шукають вцілілих, як їм здається. Наразі результати не дуже», – повідомив Кирило  Буданов.
 
⚡️ Коментуючи підсумки «Рамштайну-19», начальник ГУР МО України відзначив надання «пристойної» кількості додаткових ракет для ППО та протикорабельних ракетних комплексів, а також підкреслив важливість артилерійських систем та боєприпасів.
 
«Зрозуміло, що артилерійські системи та артбоєприпаси – це пріоритет №1. Партнери з різних країн озвучили, скільки і яка країна, в який проміжок часу (йшлося про найближчий місяць) зможе передати. Це значно полегшить нам життя», — сказав керівник української розвідки.
 
ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button