Події

⚡️ 28 жовтня 2024 року Центр взяв участь у презентації результатів дослідження на …

⚡️ 28 жовтня 2024 року Центр взяв участь у презентації результатів дослідження на тему «Успіх чи ні? Як українці оцінюють реформу сектору правопорядку та підтримку з боку ЄС», яке провела Соціологічна група «Рейтинг» на замовлення Консультативної місії ЄС в Україні у період з 24 по 29 вересня 2024 року.

Заступник керівника департаменту протидії інформаційним загрозам національній безпеці ЦПД Кирило Вікторов, виступаючи на презентації, наголосив, що такі дослідження дозволяють державним інституціям краще розуміти, як громадяни сприймають їх діяльність, та яких заходів потрібно вжити для її покращення.

Коментуючи результати дослідження, К. Вікторов зауважив, що недовіра до деяких державних інституцій часто виникає через їх недостатню комунікацію з суспільством.

Тож він запропонував активно використовувати соціальні мережі та месенджери для створення надійної інформаційної інфраструктури, яка б забезпечувала громадян достовірною інформацією про дії держави, зокрема реформи, спрямовані на покращення якості їхнього життя.

#ЦПД_повідомляє

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 3 =

Back to top button