Події

21 – 28 червня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Повідомлено про підозру військов…

21 – 28 червня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Повідомлено про підозру військовослужбовцю 90-ої танкової дивізії зс рф. За даними слідства, навесні 2022 р. під час окупації Київщини він незаконно утримував і катував мешканця Великої Димерки.
???? Ідентифіковано бойовика «днр», який під час окупації Харківщини жорстоко побив та зґвалтував жінку.

#Колаборанти
⚖️ 15 років за ґратами – вирок чотирьом бойовикам проросійських збройних формувань, які добровільно воювали проти ЗСУ на боці держави-агресора.
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили жителя Тернопільщини: за наказом російського куратора збирав інформацію про електропідстанції у Тернопільській і Хмельницькій областях для подальших ракетних ударів.

#ОрганізованаЗлочинність
???? На Черкащині затримали двох осіб, які вимагали 5 млн грн від сина загиблого військовослужбовця ЗСУ.
???? Викрито хакера, який через телеграм-канал продавав «вірус» для мобільних телефонів, здатний забезпечити дистанційний контроль над онлайн-банкінгом, листуванням тощо.

#СправаТижня
???? Нападникам на військового в Дніпрі обрано запобіжні заходи: 2 місяці під вартою учаснику нападу, цілодобовий домашній арешт народному депутату.

#ПодіяТижня
???? Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт колишнього міністра оборони та начальника генштабу зс рф за воєнні злочини та злочини проти людяності, пов’язані з атаками на цивільні об’єкти в Україні.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 1 =

Back to top button