Події

13 – 20 жовтня: Підсумки тижня #Воєнні злочини ⚖️ До 15 років позбавлення волі засу…

13 – 20 жовтня: Підсумки тижня

#Воєнні злочини
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили стрільця нзф «днр» за участь у бойових діях і жорстоке поводження з цивільними під час окупації.
⚖️ Судитимуть генерал-лейтенанта армії рф – командувача окупаційної армії «лнр» за наказ обстрілювати населені пункти Луганщини, що призвело до загибелі людей.

#Колаборанти
⚖️ 15 років позбавлення волі – вирок мешканцю Бахмуту за агентурну роботу на ворога і коригування ракетних та артилерійських ударів.
⚖️ Судитимуть колишнього митрополита УПЦ МП – екснастоятеля Києво-Печерської Лаври за звинуваченням у виправдовуванні збройної агресії рф.

#СтопКорупція
???? Співробітнику прикарпатського військкомату повідомлено про підозру в організації схеми фіктивної воїнської служби.

#ОрганізованаЗлочинність
???? Правоохоронці викрили злочинну групу, яка вирощувала в промислових масштабах і продавала по всій країні наркотики. 10 учасникам повідомили про підозру.
???? Судитимуть 8 учасників злочинної організації, обвинувачених у шахрайському заволодінні підприємствами на суму 38 млн грн.

#СправаТижня
???? Прокурори оскаржать вирок суду щодо п’ятьох співробітників «Беркуту», причетних до розстрілів на Майдані. Прокурори вважають безпідставним виправдання по низці тяжких злочинів.

#ПодіяТижня
???? Генеральний прокурор Андрій Костін оголосив про створення Багатонаціонального фонду Консультативної групи з питань найтяжчих міжнародних злочинів (ACA), що допоможе у розслідуванні злочинів агресора.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button