Події

11 – 18 жовтня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Повідомлено про підозру генерал-…

11 – 18 жовтня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Повідомлено про підозру генерал-майору, командиру Тульської дивізії пдв, в організації вторгнення російських військ та окупації Київщини.
???? Офіс Генпрокурора почав кримінальне провадження щодо ймовірного розстрілу дев’яти українських військовополонених на Курщині.

#Колаборанти
⚖️ 15 років позбавлення волі – вирок прикордоннику з Волині, який «зливав» фсб інформацію про колег, наявну техніку і маршрути власного загону.
???? Мешканку Старобешівського району підозрюють у державній зраді. За даними слідства, жінку завербувало фсб для збору оперативної інформації на гарячих напрямках.

#СтопКорупція
⚖️ До 7 років ув’язнення засудили колишнього керівника Нікопольської РДА і його двох спільників: розікрали 4 млн грн на оцінці землі.
???? У трьох областях України викрили працівників медичних та навчальних закладів: оголошено підозри про допомогу в ухиленні від мобілізації.

#ОрганізованаЗлочинність
???? В Одесі затримали експравоохоронця і його спільника, яких підозрюють у погрозах розправи та вимаганні $60 тис. від місцевого жителя.
???? Правоохоронці ліквідували потужний наркосиндикат з щорічним доходом в понад 4 млрд грн. Ліквідовано 19 лабораторій, затримано 60 осіб.

#ВирокТижня
???? До довічного позбавлення волі засудили залізничника з Дніпра. Доведено, що він працював на російські спецслужби і надавав інформацію про рух військової техніки.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 5 =

Back to top button