Події

Знущання над тваринами тваринами – на Хмельниччині господар покарав кота – новини

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Правопорушнику загрожує від одного до трьох років обмеження волі

На Хмельниччині чоловік повісив свого кота на металевій перекладині через те, що тварина їла з його тарілки. Про це повідомила Національна обласна поліція.

“Вчора, 31 січня, близько 09:00 години дільничні офіцери поліції приїхали в с. Куча на Новоушиччині до 40-річного місцевого жителя для встановлення обставин конфлікту, який трапився за його участі декілька днів тому”, – йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, зайшовши на подвір’я, вони побачили на металевій перекладині повішеного кота. Господар пояснив це тим, що, прокинувшись вранці, побачив, як його кіт на столі їсть з тарілки. Це його обурило, тому він так і вчинив.

При цьому, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального Кодексу України. Наразі встановлюються усі обставини події.

Так, чоловіку загрожує від одного до трьох років обмеження волі або позбавлення волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

У Хмельницькій області чоловік знущався над свої котом
Національна поліція Хмельницької області

Новини за темою: “Грала у футбол” котом: На Харківщині відкрили справу проти школярки

Нагадаємо, що раніше у Херсонській області чоловік розстріляв трьох сусідських собак на території приватного будинку.

Зловмисник увірвався до сусідів з рушницею, бо сусідські собаки розірвали його собак. Він стверджував, що протягом року просив сусідку тримати своїх тварин на прив’язі, бо вони могли покалічити його улюбленців.


[ad_2]
Source link

Back to top button