Події

Затримано чоловіка, який передавав фсб рф дані про базування Сил оборони Украї…

Затримано чоловіка, який передавав фсб рф дані про базування Сил оборони України на Харківщині та Миколаївщині для прицільних повітряних атак

????За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру у поширенні інформації про переміщення, рух та розташування Збройних Сил України, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 114-2 КК України).

????За даними слідства, колишній строковик однієї з українських військових частин напередодні звільнення в запас добровільно пішов на співпрацю з представником фсб рф.

????Через месенджер Signal він передавав російському куратору локації Сил оборони та військової техніки у м. Лозова Харківської області, м. Миколаїв та Миколаївській області. Ці дані були необхідні ворогу для нанесення прицільних повітряних ударів по українських захисниках.

????Правоохоронці затримали чоловіка поблизу лінії зіткнення на Куп’янському напрямку. Він намагався приховано вийти на позиції окупантів. Якщо б план спрацював, агент мав потрапити до «філії» фсб рф на тимчасово окупованій частині Луганської області.

????Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

????Досудове розслідування – СБУ, оперативний супровід – військова контррозвідка СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen + 18 =

Back to top button