Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️ Що означають заяви лукашенка про підготовку вторгнення в білор…

#ЦПД_пояснює:
 
⚡️ Що означають заяви лукашенка про підготовку вторгнення в білорусь
 
▫️кремль через свого білоруського соратника олександра лукашенка продовжує залякування України та західної громадськості, що мало б підштовхнути нашу державу і союзників до початку переговорів на умовах москви. 

 
▪️ Зокрема, самопроголошений президент лукашенко заявив, що опозиція білорусі планує захопити кобринський район країни, щоб потім вимагати ввести до білорусі війська НАТО. Паралельно в кдб білорусі заявили нібито в країні готуються терористичні осередки, які планують теракти одночасно із вторгненням та повідомили про нібито запобігання атаці БпЛА на білорусь з боку Литви. За словами лукашенка, білорусь на порозі великої війни.
 
Крім того, він зробив ще кілька заяв щодо необхідності переговорів між Україною і рф, «інакше Україна припинить існування», та про те, що основою таких переговорів може стати «стамбульський варіант». Все це лукашенко приправив ядерними погрозами. 
 
‼️ Заяви білоруського диктатора є частиною інформаційної кампанії кремля, мета якої збільшити напруження на північному кордоні України через погрози білорусі вступити у війну, що має сковувати Сили оборони України. Одночасно кремль намагається дискредитувати Українську формулу миру напередодні саміту у Швейцарії та примусити Україну до переговорів на своїх умовах.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 + 18 =

Back to top button