Події

Поліцейський із пістолетом пограбував неповнолітніх

У Луцьку поліцейського затримали за підозрою у розбійному нападі на неповнолітніх, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу прес-службу ГУНП Волинської області.

До поліції звернулася 50-річна лучанка. Вона повідомила, що невідомі особи під загрозою застосування зброї забрали на вулиці в її 15-річного сина гроші.

Поліцейські оперативно встановили особи усіх учасників інциденту, отримали їх пояснення. Зокрема, встановлено, що до правопорушення, ймовірно, причетний 24-річний співробітник поліції.
Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до семи років.
З метою встановлення всіх обставин правопорушення та ролі в цій події співробітника поліції матеріали кримінального провадження за підслідністю скеровано до Державного бюро розслідувань.

Водночас у поліції розповіли деталі нападу. Неповнолітні грали у сніжки та поцілили у припаркове неподалік авто.

З автомобіля вийшли двоє чоловіків, один з яких був озброєний пістолетом. Він почав погрожувати підліткам, а пізніше здійснив постріл у повітря.

Після чого чоловіки відібрали у підлітків 500 гривень та зникли з місця події. У поліції також додали, що вже затримали двох підозрюваних і вони заперечують факт застосування зброї.

 

One Comment

  1. Нинішня влада нареформувала такого, що міліцію перетворила у БАНДУ, У ОРГАНІЗОВАНЕ ЗЛОЧИННЕ УГРУПУВАННЯ, А НЕ У ПРАВООХОРОННИЙ ОРГАН ! ТЕПЕР ВСЯ УКРАЇНА БОЇТЬСЯ ЦЮ БАНДУ !!!! ВСЯ УКРАЇНА ЗАРАЗ Є ВРАДІЄВКОЮ !

Back to top button