Україна

Звільнено з посади речницю Сил оборони півдня Наталію Гуменюк


Звільнено з посади речницю Сил оборони півдня Наталію Гуменюк

Триває відбір відповідного фахівця, який чи яка вже невдовзі стане “голосом” Сил оборони півдня України.

Генеральний штаб Збройних Сил України провів ротаційні заходи в Центрі стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня – звільнено з посади полковника Наталію Гуменюк, яка очолювала об’єднаний координаційний пресцентр. Про це в п’ятницю, 19 квітня, повідомила пресслужба Міністерства оборони України.

Повідомляєтья, що триває відбір відповідного фахівця, який чи яка вже невдовзі стане “голосом” Сил оборони півдня України.

Центр стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня працюватиме у штатному режимі, організовуючи співпрацю із представниками медіа, які мають відповідну акредитацію ЗСУ, – додають у Міноборони.

Рішення Генштабу Гуменюк не коментувала.

Додамо, що звільнення Наталії Гуменюк з посади вимагали журналісти. Українські та іноземні медійники стверджували, що вона забороняє висвітлювати воєнні злочини РФ в її зоні відповідальності й вимагали забезпечити доступ до районів Херсонщини

Сама Наталія в ефірі Радіо Свобода заявила, що доказів журналісти не навели, а пресцентр Сил оборони півдня не порушив жодних наказів командування.

Раніше повідомлялося, що Зеленський звільнив двох заступників Єрмака. Новими заступницями керівника Офісу президента Зеленський призначив Ірину Мудру та Олену Ковальську.

Зеленський звільнив кількох своїх радників та уповноважених

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × three =

Back to top button