Ексклюзивне

Дев’ять депутатів прийшли в Раду з новими iPhone 12, які коштують по 50 000 гривень (фото)

1 грудня одразу дев’ять народних депутатів прийшли до Верховної Ради з новими iPhone 12 pro. Це зміг зафіксувати кореспондент 1News.

Зазначимо, що ще 17 листопада, коли в народних депутатів був останній пленарний день, то жодного депутата з новим iPhone 12 pro сфотографувати не вдалося.

Сьогодні ж з новенькими телефонами прийшли Олександр Фельдман («Опозиційна платформа – За життя»), Борис Приходько (депутатська група «Довіра»), Олексій Гончаренко («Європейська солідарність»), Ірина Фриз («Європейська солідарність») та п’ятий Президент України Петро Порошенко.

Також схожі на iPhone 12 pro моделі у спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова та ще мінімум двох народних депутатів.

А Василь Петьовка з групи «Довіра» навіть хвалився своїм сусідам по сесійній залі новеньким телефоном. Зокрема Роберт Горват тривалий час порівнював телефон Петьовки зі своїм iPhone 11.

Зазначимо, що iPhone 12 pro відрізняється від свого попередника квадратною формою (пласкі бокові панелі) та додатковою камерою. Саме за цими ознаками ці моделі легко відрізнити від інших iPhone.

Продаж iPhone 12 стартував в Україні наприкінці жовтня.

Зараз вартість iPhone 12 pro в офіційних дилерів у максимальній комплектації складає близько 50 000 гривень.

Зазначимо, що депутатська заробітна плата складає близько 30-35 тисяч на місяць. Тобто однієї місячної зарплати нардепа не вистачило б на новий iPhone 12 pro.

Нагадаємо, минулого року 1News зафіксував, що першими нардепами, які прийшли до Верховної Ради з новими на той час iPhone 11, були представники фракції «Опозиційна платформа – За життя» Дмитро Ісаєнко та Суто Мамоян і їх колега зі «Слуги народу» Олександр Салійчук.

Back to top button