Україна

Генштаб назвав два найгарячіші напрямку фронту


Генштаб назвав два найгарячіші напрямку фронту

На Покровському напрямку Сили оборони відбили 40 ворожих атак, на Курахівському напрямку – 42.


Протягом минулої доби на фронті зафіксовано 157 бойових зіткнень. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні у вівторок, 17 вересня.
 
Вчора війська Росії завдали по позиціях українських підрозділів та населених пунктах 84 авіаудари, зокрема, скинули 127 КАБів. Крім того, здійснили 4030 обстрілів, з них 135 – із реактивних систем залпового вогню.
 
На Харківському напрямку відбулося два бойових зіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ. На Куп’янському напрямку кількість ворожих атак за добу добігла 11. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Новоосинового, Синьківки та Лозової.

На Лиманському напрямку ворог здійснив 21 штурмову дію неподалік Греківки, Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Новосадового, Білогорівки та у Серебрянському лісництві. На Сіверському напрямку українські захисники відбивали три атаки російських загарбників поблизу Івано-Дар’ївки та Переїзного.

 
На Краматорському напрямку окупанти атакували шість разів в районах Васюківки і Часового Яру. На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 19 атак неподалік Неліпівки, Дружби, Торецька та Залізного.
 
На Покровському напрямку наші захисники зупинили 40 атак росіян. Найактивніше  окупанти діяли поблизу Воздвиженки, Гродівки, Новогродівки, Маринівки та Красного Яру. Найбільша концентрація ворожих атак зафіксована поблизу Гродівки та Новогродівки.
 
На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 42 атаки біля Українська, Цукуріно, Желанного Першого, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки.
 
На Времівському напрямку противник здійснив сім атак у бік Вугледару, Катеринівки, Водяного та Костянтинівки. На Оріхівському напрямку зафіксовано один штурм наших позицій в районі Роботиного. На Придніпровському напрямку ворог провів п’ять невдалих штурмів. 

Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали вісім ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки противника, двох РЛС та двох інших важливих об’єктах росіян.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ ліквідували 1020 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення в Україну армія Росії втратила 635 880 військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 2 =

Back to top button