Україна

Побиття екс-військового в Смілі: поліція порушила справу


Побиття екс-військового в Смілі: поліція порушила справу

Потерпілий спершу заявив, що ні до кого не має претензій, але згодом погодився написати заяву щодо завдання йому тілесних ушкоджень.

Українського колишнього військовослужбовця побили в місті Сміла Черкаської області. За фактом побиття слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури розслідують кримінальне провадження за статтею Хуліганство (ч. 1 ст. 296 ККУ). Про це повідомляє Нацполіція України на своєму Telegram-каналі.

“Всі винні будуть притягнуті до відповідальності. Щодо дій поліцейських керівництвом главку розпочато службове розслідування. Розслідування знаходиться на контролі Голови Національної поліції”, – йдеться в повідомленні.

Соцмережі зазначають, що колишній військовий Анатолій Гончаренко написав у Facebook пост про інцидент на дорозі, де невідомі чоловіки створили аварійну ситуацію й ображали його батьків. Він хотів знайти водія, щоб вирішити конфлікт, але водій, як пишуть в мережі, місцевий кримінальний авторитет, побачивши пост захисника, сам призначив зустріч. Чолов’яга, застосувавши фізичний примус, змусив Анатолія Гончаренка перепросити за те, що він поставив під сумнів його “авторитет”.

Згодом в інтернеті зʼявилось відео з вибаченнями від військового за своїх батьків.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства. Військовий сказав поліціянтам, що претензій ні до кого не має та написав зустрічну заяву, в якій просив припинити розгляд справи.

Однак пізніше поліціянти знову зустрілися з чоловіком, який після спілкування погодився написати заяву щодо завдання йому тілесних ушкоджень.

 
У Дніпрі невідомі побили колишнього військового
 
Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 + 13 =

Back to top button