Події

⚡️Для чого пропаганда рф прирівнює українців до «чеченських терористів» До рі…

⚡️Для чого пропаганда рф прирівнює українців до «чеченських терористів»

До річниці терактів у буйнакську, волгодонську та москві в рф поширюють сюжет пропагандиста дмитра кисельова, в якому прирівнюють українців до «чеченських терористів».

▫️За словами кисельова, зараз українці, які чинять спротив російському вторгненню, «роблять те саме», що і терористи, які підірвали житлові будинки в російських містах. Пропаганда прямо погрожує – захисників України чекає або знищення, або російська тюрма, «де життя гірше за смерть».

▫️Такими сюжетами ru-пропаганда намагається культивувати серед своїх громадян ненависть до українців. Крім того, так у кремлі намагаються виправдати агресію рф.

❗️Використання приводу «боротьби з тероризмом» для виправдання воєн – класична тактика кремля. На думку багатьох незалежних розслідувачів, до терактів у 1999 році, в яких загинуло більш як 300 людей та які стали приводом для Другої чеченської війни, була причетна фсб. Саме росія постійно використовує терористичні методи та вчиняє злочини проти цивільного населення – і в Чечні, і в Україні.

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 12 =

Back to top button