Україна

Справа Гринкевичів: суд продовжив арешт чотирьом підозрюваним


Справа Гринкевичів: суд продовжив арешт чотирьом підозрюваним

Суд визначив кожному з підозрюваних розмір застави у сумі: 360 млн грн, 302 млн грн, 250 млн грн та 160 млн грн відповідно.

Печерський районний суд Києва продовжив строк тримання під вартою на 60 діб, до 1 листопада, чотирьом підозрюваним у кримінальному провадженні щодо постачання неякісного одягу для ЗСУ на понад 1 мільярд доларівю. Про це 9 вересня повідомив Офіс генпрокурора.

Зазначається, що суд визначив кожному з підозрюваних розмір застави у сумі: 360 млн грн, 302 млн грн, 250 млн грн та 160 млн грн відповідно.

Загалом у межах цього провадження оголошена підозра п’ятьом особам. Їм інкримінують створення злочинної організації та участь у ній, а також шахрайство, вчинене в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах. Всі учасники злочинної організації перебувають під вартою.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року ДБР затримало одного з найбільших постачальників Міноборони, львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, який хотів дати хабар. Його звинувачують в тому, що пропонував 500 тисяч доларів одному із керівників Головного слідчого управління ДБР. 

Також повідомлялося, що сина Ігоря Гринкевича – Романа Гринкевича затримали в Одесі, він перебував у розшуку через підозру у шахрайстві та участі в злочинному угрупованні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 5 =

Back to top button